Navigácia

      Tenisové ihrisko - rozpis

Rezervácie:

Gabriel Stach, 0903 487 346

Ešte pár mesiacov dozadu nik z nás netušil, či to tento rok vyjde a či sa budeme môcť znovu tešiť zo spoločnej dovolenky. Ale Pán sa postaral a my sme mohli vyraziť na rodinný týždňový výlet na Teplý Vrch.

Viac ako dvadsať dospelých a viac ako dvadsať detí, toľko nás bolo. Napriek takému vysokému počtu rozličných a rozdielnych ľudí, malých, veľkých, stredných, tichých, hlučných, veselých aj vážnych, to nebol výlet o chaose a zmätkoch. Bolo to tak, ako vždy, keď spolu niekam vyrazíme, o stretnutí Božej rodiny. 

Každé ráno sme trávili spoločný čas pri chválach a Božom Slove. Deti a dorasťáci počúvali príbehy z úst Maťa a Gaba, ktorí mali každý deň pre nich pripravené svedectvá misonárov, ktorí šírili Božie Slovo medzi Indiánmi. My dospelejší sme sa stretávali pri Slove v striedavej réžii Radka, Mirka Ďuroša, Mirka Pastoreka a brata farára Michala. Všetci títo bratia nám poslúžili výkladom alebo svedectvami na tému 5. kapitoly Prvého listu apoštola Pavla Tesalonickým. Zvyšok dňa už bol potom vždy iný. Blízkosť vody zaručovala nekonečné možnosti zábavy: naše obľúbené paddleboardy, plávanie, spoločné rozhovory, futbal, prechádzky po okolí, túry na bicykloch, spoločenské hry. Vďaka tomu všetkému nám ubehol týždeň neuveriteľne rýchlo. 

Pán sa o nás celú dobu staral nielen po duchovnej stránke, ale aj po tej telesnej. Možno sme si doniesli pár odrenín z bicykla a tečúcich soplíkov z toho neustáleho kúpania sa, ale nestalo sa nikomu z nás nič, čo by mohlo narušiť naše krásne spomienky. Tešíme sa na ďalšie spoločné chvíle v kruhu Božej rodiny, či už pri pravidelných aktivitách na fare, alebo ak Pán dá, na zimnom silvestrovskom výlete...

.: Autor: Majka Stachová          


 

Search

Časopis Pohľad

Slovo

Žalm 46, 2-4 Boh nám je útočiskom a silou, pomocou v súžení vždy osvedčenou. Preto sa nebojíme, keby sa aj prevrátila zem a vrchy klátili sa v srdci mora. Nech hučia, nech sa penia jeho vody, nech sa zatrasú vrchy jeho vzdutím. Hospodin mocností je s nami, hradom prepevným je nám Boh Jákobov.